Philips Heartstart FRx inkl. väska

25500kr

Robust för alla miljöer. Har barn-nyckel. Hos oss får du även väska och andra tillbehör på köpet. Denna hjärtstartare har också en speciell barn-nyckel som tillbehör. Med den reduceras strömstötarna så de passa även barn under 25 kg utan att byta elektroder.

Artikelnr: 10244 Kategori: Etiketter: ,

Philips Heartstart FRx – Den lättanvända hjärtstartaren med en unik barnnyckel

Heartstart FRx hjärtstartaren ger användaren tydliga och lugna röstinstruktioner (på svenska) och vägledning vid hjärt-lungräddning, enligt de senaste svenska riktlinjerna. Defibrillatoren är utrustad med samma detaljerade HLR-guide som Heartstart HS1. Heartstart FRx utför daglig, veckovis och månadsvis självtester av funktioner inklusive test av elektroder för att kontrollera att allting fungerar när det behövs.

HLR-instruktion/stöd

Om det blir nödvändigt med HLR, vägleder FRx livräddaren som om att en instruktör står bakom axeln och talar om steg för steg hur livräddaren ska göra.

Frx är utrustad med samma detaljerade HLR-guide som Heartstart HS1.

Robust

FRx har en hög IP-klassning och är det rätta valet i alla miljöer. Vi rekommenderar Heartstart FRx hjärtstartare för tuffa och fuktiga miljöer som ombord på flygplan, industriområden, sim- och idrottshaller.

Behandling av barnhjärtan med Philips Heartstart FRx

Genom att använda den unika FRx barnnyckeln (tillval) går FRx defibrillator över i barnläge, och elektroder för vuxna kan då användas även på barn till 8år och under 25 kg. I barnläget visas nu elektrodplaceringen för barn HLR och instruktioner i barn-HLR.

Intruduktionsfilm

Fabrikat

Philips

Du kanske också gillar …