Låna hjärstartare

Skall du ha ett event där fler än 50 personer samlas. Till exempel ett idrottsevenemang, konferens, bröllop eller stor fest. Kanske ett midsommarfirande eller något annat roligt. Då är det bra att ha en hjärtstartare nära till hands. Hjärtstartare är dyra och kanske inget man köper för ett enstaka tillfälle. Därför kan du låna en hjärtstartare av oss. Det kostar ingenting alls!

Vi lånar helst ut hjärtstartare till föreningar och privatpersoner. Företag kan också låna om det inte krockar med en privat- eller föreningsaktivitet. Har vi inte möjlighet att låna ut till ditt företagsevent så överväg att köpa en egen hjärtstartare.

Vi har två hjärtstartare som vi lånar ut. Vi reserverar oss för att dessa kan vara upptagna. Vid sådana tillfällen försöker vi lösa det. Men om vi inte kan få fram ytterligare hjärtstartare väljer vi vilket event där hjärtstartaren gör mest nytta med hänsyn till var eventet är, hjärtstartare i närheten och antalet förväntade deltagare.

Här lämnar Marcus över en ryggsäck med hjärtstartare och första hjälpen-utrustning till Johan på Sparren Golfklubb inför deras tävlingar i SM i Golf sommaren 2022. Ett event som drar många deltagare och publik och som hålls på en plats som inte är direkt när ett samhälle där livräddande resurser finns.

Denna gång och som vid de allra flesta gånger behövde inte hjärtstartaren användas.