Användarens profilbild

HLR Vuxen (e-learning)

Livstid
Alla nivåer
24 lektioner
4 prov
78 studenter

Detta är en livsviktig kurs. I denna kurs går vi igenom allt som ingår i Vuxen HLR med hjärtstartare. Denna kurs ersätter dock inte vår instruktörsledda kurs. Har du möjlighet att går en instruktörsledd kurs hos oss eller någon annan certifierad utbildare så är det bättre. Denna kan dock användas som komplement till eller förberedande inför en instruktörsledd kurs. På en instruktörsledd kurs tittar instruktören på dig när du övar och ger dig tips och feedback.

Viktigt

Denna kurs är under uppbyggnad. Men om du vill kan du registrera dig redan nu och se den växa fram. Har du frågor eller kommentarer så är de mycket välkomna! Maila oss på info@hlr-roslagen.se.

Kursen är som alla våra kursen en blandning av text, bilder och filmer. I varje moment finns en text som man kan läsa. Det finns också en film i varje moment där våra instruktörer berättar och förklarar allt som ingår i momentet. Dessutom finns bilder och kortare filmer som beskriver moment som är svåra att beskriva i text. Allt för att du som deltagare skall ha så många möjligheter som möjligt att ta till dig informationen.

Användarens profilbild

HLR Roslagen

Det är flera instruktörer som står bakom detta konto. Vi brinner för HLR och hjärtsäkerhet. Vi är alla certifierade av HLR-Rådet och håller HLR kurser även fysiskt.

Du kan så klart läsa kursen utan att ha en docka. Men det är väldigt viktigt att du övar med en docka så snart som möjligt så du vet hur hårt du behöver trycka och kan träna på inblåsningarna. En sådan kan du köpa här
Vi rekommenderar att du går en vanlig kurs med instruktör också. Eftersom instruktören hjälper dig och ser till att du gör alla momenten på rätt sätt.
Nej, detta är inte en godkänd HLR-kurs. Även om alla moment som ingår i en HLR-kurs är med i denna kurs så skall en godkänd kurs ledas av en instruktör som hjälper deltagarna.

Krav

  • Ett startpaket med docka och hjärtstartarattrapp. En sådan kan du köpa här.
  • Lite tid över

Målgrupper

  • Vem som helst