HLR Roslagen

Livsviktig kunskap, både allvarligt och kul!

Shop

Här visar vi några av de produkter vi säljer. Vi har valt ut några populära modeller med olika egenskaper. Vill ni ha en annan typ, till exempel för att komplettera er befintliga uppsättning så kontakta oss. Via våra leverantörer kan vi ta fram i stort sett vilken hjärtstartare som helst.

Vi hjälper er gärna att bli en hjärtsäker zon och skapar då ett paket utifrån era förutsättningar. Paketet innehåller både rutiner, hjärtstartare och utbildning.

Alla priser visas exklusive moms, men inklusive frakt.

Erbjudanden!

...
För föreningar!

Vi stöder idrotten och har alltid bra erbjudanden för föreningar. Förmodligen bättre än du tror!

Kontakta oss för mer information

Hjärtstartare

Product image

Philips Heartstart HS1

Mycket populär hjärtstartare för inomhusmiljöer. Sveriges mest sålda hjärtstartare. Hos oss får du även väska och andra tillbehör på köpet. Ej lämplig i fuktiga miljöer, då rekommenderas Philips FRx istället.

Product image

Philips Heartstart FRx

Robust för alla miljöer. Har barn-nyckel. Hos oss får du även väska och andra tillbehör på köpet. Denna hjärtstartare har också en speciell barn-nyckel som tillbehör. Med den reduceras strömstötarna så de passa även barn under 25 kg utan att byta elektroder.

Product image

DefiSign LIFE

Flera språk. Bra ekonomi. Hos oss får du även väska och andra tillbehör på köpet. Denna hjärtstartare är mycket lättanvänd. Hela 10 års garanti.

Product image

Zoll AED Plus

Hjälper även till med HLR-feedback. Zoll hjärtstartare hjälper dig genom varje steg i livräddningen. Kombinerade bild, röst – och textmeddelanden hjälper dig att utföra livräddningen enkelt och effektivt.

Product image

Andra hjärtstartare

Vi har fler... Genom vår leverantör kan vi ta fram andra hjärtstartare. Kontakta oss och berätta vad som efterfrågas så återkommer vi med en offert.

Tillbehör

Product image

Batteri Philips HS1 och FRx

Ca 4 år stand-by-tid. Minst 200 elstötar eller 4 timmars användningstid. 10 timmars kapacitet om batteriet används i träningsläge, Används tillsammans med: Heartstart FRx Heartstart HS1

Product image

Philips Heartstart HS1 Elektrodkassett för vuxna

Vuxenelektroder innehåller en kassett med 1 par Philips HS1 elektroder. och levereras med ca två års hållbarhetstid. Används tillsammans med: Heartstart HS1

Product image

Philips Heartstart HS1 Elektrodkassett för barn/spädbarn

Dessa elektroder är avsedda för spädbarn och barn under 25 kg eller 8 år. De avger 50j bifasisk elstöt. Används tillsammans med: Heartstart HS1

Product image

Philips Heartstart FRx barnnyckel för spädbarn/barn

Philips/Laerdal FRx Barnnyckel gör det möjligt att använda hjärtstartaren på barn/spädbarn under 25 kg kroppsvikt eller 8 års ålder. Används tillsammans med: Heartstart FRx

Product image

Philips HeartStart FRx elektrodkassett för vuxna

Philips elektrodkassett SMARTPads FRx med elektroder för användning på vuxna men även på barn/spädbarn (krävs barnnyckel). Används tillsammans med: Heartstart FRx

Product image

DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåp Standard

Skyddsskåp i metall för inomhusbruk. Skåpet är utrustat med ett batteridrivet larm i form av en siren som aktiveras när dörren öppnas. Ljudlarmet kan inaktiveras om man inte vill ha denna funktion.

Product image

DefiSign Hjärtstartare Hjärtstartare Utomhusskåp 200

Om hjärtstartaren skall placeras utomhus är DefiSign/Aivia 200 det bästa alternativet. Det har inbyggd värme och ventilation som skyddar hjärtstartaren från temperaturer ner till minus 20 grader.

Service

Product image

Serviceavtal hjärtstartare från oss

Vi håller koll. Vi håller koll på när dina batterier och elektroder behöver bytas och påminner er i god tid innan. Vi kontaktar er även två gånger per år för att ni skall kontrollera att hjärtstartaren är ok.

Product image

Serviceavtal hjärtstartare från annan leverantör

Vi håller koll. Vi börjar med att komma ut till er och se över era hjärtstartare för att kolla att de fungerar och inventera när förbrukningsartiklar behöver bytas. I övrigt som vårt vanliga serviceavtal.

Product image

Hjärtsäker zon

Fullt skydd! Vi håller inte bara koll på era hjärtstartare utan upprättar även rutiner och utbildar er personal kontinuerligt så att er arbetsplats uppfyller starndarden SS280000.

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller om du vill beställa varor eller be om en offert så tveka inte att kontakta oss.