DefiSign LIFE hjärtstartare

DefiSign LIFE Hjärtstartare - Alla kan rädda liv

DefiSign LIFE hjärtstartare är speciellt utsedd för varje livräddare. Denna prisvänliga hjärtstartaren ger tydliga röst instruktioner och därför kan alla använda den.

Efter att locket på framsidan öppnas, sätts enheten automatiskt på. Hjärtstartaren börjar direkt med sina röst instruktioner. Röst instruktionerna anges tillsammans med bilder som är markerade med hjälp av LED belysningen. Steg för steg, får livräddaren tydliga instruktioner och vet precis vad som behövs göras. Användning av denna DefiSign Life hjärtstartare ger bästa möjliga resultat.

Eletroderna är synliga och alltid ansluta i hjärtstartaren. Man kan fästa elektroderna direkt på offrets bröstkorg. Härmed sparar man livsviktiga sekunder. Elektroderna har en livslängd på 2,5 år. DefiSign hjärtstartaren håller själv koll på hållbarhetstiden på elektroderna. När hållbarhetsdatumet är på väg att löpa ut, ger hjärtstartaren en signal att elektroderna skall bytas ut. Mycket användbart, eftersom då slipper ni obehagliga överraskningar under en nödsituation!

Batteriets livslängd är betydande långt, nämligen 6 år! Därför är underhållskostnaderna på denna hjärtstartare mycket rimlig.

Om man ska utföra hjärt och lungräddning på barn behövs det speciella barnelektroder. Dem kan man bevara på baksidan av hjärtstartaren. Vi användning av barnelektroderna, reduceras strömstöten till barnkroppen. Härmed kan DefiSign LIFE hjärtstartare användas för varje målgrupp, från barn till vuxna. Barnelektroderna har också en livslängd på 2,5 år.

Inte bara elektroder är synliga, iögonfallande. Med hjälp av dem olika led-lamporna, på framsidan av apparaten, kan du enkelt se om din DefiSign LIFE hjärtstartare är klar för användning. Blinkar status indikatorn på högra sidan grönt? Då är din hjärtstartare redo för en nödsituation. Blinkar en av dem fyra lamporna på vänstra sidan? Då ska du direkt vidta åtgärder. I brukanvisningen, kan du precis se vad för åtgärder krävs för varje lampa. I de flesta fallen har hållbarthetsdatumet på elektroder/eller batteriet löpt ut.

Tack vare den höga damm- och vattentätheten kan denna LIFE hjärtstartaren användas inomhus men även placeras utomhus. Observera att en speciell utomhusskåp är nödvändig för att man ska kunna ha hjärtstartaren utomhus.

DefiSign LIFE hjärtstartare levereras med en fabriksgaranti på 10 år. Den här långa och pålitliga livslängden på hjärtstartaren är garanterad. LIFE hjärtstartaren skiljer sig från andra hjärtstartare och har en betydlig lång garantitid jämfört med andra hjärtstartare.

Kommer hjärtstartaren att hängas upp i en internationell omgivning? Till exempel, ett stort kontor, station eller semesterpark? Då har DefiSign LIFE hjärtstartare en lösning för det. Med bara en enkel tryck på knappen, kan språket förändras. Även under akutsituationen. Dessa språk finns tillgängliga i olika paket, på svenska och med 2 andra språk som tillval. Så gott om val för alla!

DefiSign LIFE hjärtstartare tillverkas av en välrenommerad fabrikant, Schiller Medical. Schiller Medical är ett ledande varumärke inom den medicinska världen. Detta återspeglas i kvaliteten av DefiSign LIFE hjärtstartare.

Kortfattat, letar du efter en praktisk, lönsam och användarvänlig hjärtstartare? Välj då DefiSign LIFE hjärtstartare. Med bara 10 års garanti är du alltid försäkrad att du har en pålitlig apparat. Den vänliga inköpspriset är konkurrentskraftig, säkert när det gäller dem utmärkta specifikationer av apparaten. Genom att hjärtstartaren är flerspråkig och har hög damm- och vattentäthet, kan den användas överallt. Dem tydliga röst instruktionerna ser till att alla kan använda hjärtstartaren. Med DefiSign LIFE hjärtstartare kan alla rädda liv.

Varför DefiSign LIFE Hjärtstartare

 • Priset
 • Mycket lättanvänd och driftsäker
 • 10 års garanti

Innehåll

Vårt generösa hjärtstartarpaket innehåller:

 • DefiSign LIFE hjärtstartare - 10 års garanti
 • DefiSign LIFE elektroder - hållbarhet 2 år
 • DefiSign LIFE batteri - kapacitet 6 år
 • Gratis AED-klistermärke samt skylt
 • Gratis första hjälpen väska/kit
 • Flerspråkig
 • Lättanvändlig
 • Låga driftskostnader, lång livslängd på eletroder/batteri
 • Hög damm- och vattentäthet, IP 55
 • Pålitlig / Välrenommerad tillverkare

Rekommenderade tillbehör

						3001	DefiSign Hjärtstartare Skyddsskåp Standard
						3002	DefiSign/Aivia Hjärtstartare Utomhusskåp 200
						3004	Claus Andersen utomhusskåp för Hjärtstartare
						3005	Hjärtstartar vägghållare (Universell)

						OBS! Köp inte extra batterier och elektroder. De följer med din
						hjärtstartarte.

						

Pris

Hjärstartarpaket: 11450 kr

Återkommande

Elektroder (vuxna): 665 kr (var annat år)
Batteri: 2200 kr (var 6:e år)

Totalkostnad

Totalkostnad 12 år: 17640 kr
Jämförspris per år: ca 1470 kr

Alla priser exkl moms.

Vill du köpa flera på samma gång så kontakta oss för en offert!

Nedladdningsbara filer

 • Inga filer

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar eller om du vill boka en kurs så tveka inte att kontakta oss. Vi svarar på ditt meddelande så snart vi kan. Vi listar inga telefonnummer här då vi ofta är ute och håller utbildningar.